OM MIG

 

Jeg er certificeret psykoterapeut og medlem af Psykoterapeutforeningen. Jeg er uddannet krop/gestalt terapeut på Institut for Gestaltanalyse i Bjødstrup.

I mange år har jeg arbejdet med ledelse og udvikling indenfor det offentlige sundhedsvæsen. I 2010 startede jeg min egen virksomhed, hvor min mission er:

  • at hjælpe mennesker og dermed dig til at leve dit liv, som du ønsker det.

og min målsætning er:

  • At samarbejde med dig, så du kan opnå positive personlige resultater og være i stand til at træffe dine egne beslutninger og synes om dig selv.

Etisk:
Jeg lægger stor vægt på fortrolighed og jeg respekterer de valg, du træffer i dit liv.

Min uddannelse:
Jeg deltager kontinuerligt i supervisions- og uddannelsesgrupper, hvor jeg bliver superviseret og inspireret. Jeg er uddannet sygeplejerske og kommunikolog. Kommunikologi handler om at kunne kommunikere på forskellige måder for at opnå det man gerne vil, nemlig skabe forandring og dermed balance i forhold til sig selv og sine omgivelser.
Jeg har en diplomuddannelse i ledelse, og har gennemgået et lederudviklingsprogram kaldet ”Pathfinder”. Et program der inspirerer ledere til at udforske og udfordre deres egne holdninger, adfærd og muligheder for udviklingen af deres personlige lederskab.
Jeg har ligelede en Master i Etik og Værdier i Organisationer. 

Har du lyst til at læse mere om mine uddannelser kan du finde flere informationer på nedenstående links:

Master i Etik og Værdier i Organisationer

www.studiokomfor.no  

www.pathfinder.dk


 

© carolinedalgaard.dk 2010
Webdesign ETpixelmagic.dk